Hjem » Uncategorized » Fra New York og New Jersey til Oslo

Fra New York og New Jersey til Oslo

Nyeste kommentarer

Kategorier

Vi kan ikke gi dere Bob Dylan eller Bruce Springsteen, men også i år kommer det fantastiske artister fra den amerikanske østkysten til Light of Day-konserten i Oslo. Til nå er Joe D’Urso, Jesse Malin og Guy Davis bekrefta til konserten i Oslo, sannsynligvis blir det en artist til på lista med internasjonale gjester.

Når det gjelder norske artister, er vi i gang med å få med ett eller flere kjente norske navn. Vi håper å kunne annonsere ett band og en singer/songwriter til LoD Oslo i løpet av oktober. Om det går som planlagt, er det stor sjanse for at de 150 billettene selges ut raskt. Derfor – har du planlagt å komme på årets konsert, sikre deg din billett før hordene kommer!

Light of Day vil også i år begynne med Rob Dye som akustisk oppvarming. Rob er styremedlem i Light of Day foundation i USA, han er musikkjournalist og han organiserer jevnlig «open mic» og konserter flere steder i New Jersey. Han kan med rette omtales som den ekte «hardest working man in show business». Hans «Cars, trucks and buses» er blitt en favoritt blant alle som har hørt den. Les og hør mer på http://www.robdyeband.com/.

Etter Rob har vi satt av tid til et norsk band. Dette annonseres seinere.

Kveldens hovedsett blir en «Songwriter’s circle», der låskriverne vil veksle på å spille egne og andres låter, og gjerne fortelle litt om sangene. Her håper vi å få med en kjent norsk musiker sammen med amerikanerne.

En sentral person i Light of Day er Joe D’Urso. Joe sitter i styret for Light of Day i USA, og er en av hovedorganisatorene for både festivalen som gjennomføres i januar hvert år, og for Europaturneen som går i november-desember. Joe har spilt mange ganger i Norge, både solo, med bandet Stone Caravan, og på tidligere Light of Day-konserter i Oslo. Les og hør mer av Joe på http://www.jdcaravan.com/.

Jesse Malin er etter hvert også blitt en veteran på Light of Day. Denne New York-rockeren har alt en lang karriere bak seg, og har spilt i Oslo både på Light of Day og med bandet St. Mark Social. Jesse har blant mye annet spilt med Bruce Springsteen, de skreiv den fantastiske down-tempo «Broken radio» sammen for noen år siden. Med seg på Light of Day er sannsynligvis også Jesses faste keyboardist Derek Cruz. Jesse finner du på http://www.jessemalin.com/.

Den tredje som til nå er bekrefta til Oslokonserten er «nykommeren» Guy Davis. 61-åringen ga ut sin første plate for 35 år siden, og har siden variert karrieren med bluesmusikk og skuespill – blant annet en sentral rolle i Beat Street (!) i 1984. Guy har ikke deltatt på Light of Day i Europa tidligere, men støtter organisasjonen i flere sammenhenger. Les mer på Guys hjemmeside http://www.guydavis.com/.

Mer informasjon om artistene kommer når flere er klare.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow me on Twitter

%d bloggere liker dette: