Hjem » Uncategorized » Cocktail Slippers kommer!

Cocktail Slippers kommer!

Nyeste kommentarer

Kategorier

Første norske artist på lista for årets Light of Day Oslo er gruppa Cocktail Slippers. For de som ikke kjenner gruppa, består den av fem damer fra Oslo, og spiller stødig rock av det melodiøse slaget. Gruppa har holdt på i tolv år, og har gitt ut flere album. De siste åra har de vært tilknytta Steven van Zandts (Little Steven) Wicked Cool Records, og Steven har vært svært aktiv i promotering av Cocktail Slippers. For de som har sett Little Steven i TV-serien Lilyhammer, kan dere kanskje huske gruppa fra episode 2, der de spilte på åpninga av Franks bar.

På Buckley’s spiller gruppa et sett der vi nok vil høre eldre og nyere musikk fra den kanten, og kanskje også låter med tilknyting til Lilyhammer? Se http://www.cocktailslippers.com/ for mer informasjon, bilder og musikk av gruppa. De er også på Facebook, så lik dem gjerne (samtidig som du også klikker på «liker» på Light of Day Norway naturligvis).

Til slutt: Vi håper å få på plass en norsk soloartist til «Songwriter’s circle» den 15.12, flere nyheter kommer etter hvert om dette. Det kan også hende det blir plass til en amerikansk gitarist til, sammen med de tre som alt er annonsert. Følg med på lightofday.no og/eller Facebook-sida vår, så får du informasjonen når den er klar. Om du samtidig følger arrangementet på Facebook, http://www.facebook.com/#!/events/149810785217432/ får du melding der når noe skjer.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow me on Twitter

%d bloggere liker dette: