Hjem » Uncategorized » To uker til LoD Oslo 2014!

To uker til LoD Oslo 2014!

Nyeste kommentarer

Kategorier

I år har vi nedprioritert informasjon på denne nettsida til fordel for å holde Facebook-sidene oppdatert. Men her er en oversikt over hvem som spiller på Buckley’s søndag 14.12:

Joe D’Urso
Joe har spilt for oss flere ganger før, og sitter også som styremedlem i Light of Day i USA. Han spiller drivende rock og myke ballader. http://www.jdcaravan.com/

James Maddock
Dette er en artist som nok er mindre kjent her til lands, men han leverte et vakkert sett feelgod-pop på Light of Day Oslo 2012, og er like blid fortsatt. http://www.jamesmaddock.com/

Anthony D’Amato
Denne karen var et nytt bekjentskap for oss da vi dro over til USA sist, men vi lot oss imponere. Dette er solid.

Steve Conte
Fra legendariske New York Dolls er Steve en gammal rocker som spiller flott også aleine. Bør oppleves.

Derek Cruz
Med på piano og litt her og der er trivelige Derek. Han er en mye brukt studio-/hjelpemusiker, og spiller fast i bandet til Jesse Malin, en annen Light of Day-støttespiller. Derek bringer nye dimensjoner inn i showet.

Rob Dye
Som en del av oppvarmingssettet får vi også i år med Rob fra New Jersey. Musikken er i grenselandet til køntri, og det svinger.

The Cocktail Slippers
Heldigvis hadde jentene i Cocktail Slippers mulighet til å være med i år også! I fjor leverte de et solid sett på Buckley’s, og i mellomtida har de turnert i USA, vært med i Lilyhammer, og ellers bygd seg opp til å bli et enda bedre liveband. Dette rocker.

Trond Svendsen/Lars Linkas
Trond er en gammal kjenning av oss, som lever av å skrive i avisa og lever for å spille gitar. Han gjorde noen vakre låter på fjorårets konsert, og tar i år med seg kameraten Lars Linkas. Dette blir flott.

Torgeir Waldemar
Den vi kanskje er mest stolte over å ha med som ny på laget, er Torgeir Waldemar. Dette er dypt og dyktig i singer/songwriter-gata, og debutplata som kom i år har fått fantastiske omtaler overalt. Når Torgeir Waldemar snart blir et kjent navn, kan du skryte av at du hørte han på Light of Day.

Finn Bjelke
Nytt av året er at vi har fått med oss en mer profesjonell konferansier. Dermed slipper dere «på sparket»-introduksjoner fra oss, og får heller oppleve kløktige musikalske betraktninger fra norsk popmusikks nestor-journalist.

Billetter ligger ute på Billettservice: http://www.billettservice.no/event/light-of-day-oslo-2014-billetter/439063


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Follow me on Twitter

%d bloggere liker dette: