Hjem » Trond Svendsen (2013, 2015, 2017)

Trond Svendsen (2013, 2015, 2017)

IMG_4222

Trond Svendsen har deltatt flere ganger på Light of Day i Norge, både alene, sammen med bandet Tuxedo, og sammen med gitarist Lars Linkas. Her er presentasjonen fra første gang Lars deltok på Light of Day i Norge. Vi satser på atr han blir med også en annen gang.

Trond Svendsen satt i årevis bak lukkede dører og lekte med gitaren, munnspillet og andre sine sanger. Med inspirasjon fra sangere og låtskrivere innen den amerikanske fortellertradisjonen. Bruce Springsteen, Hank Williams, Johnny Cash, Steve Earle og slike størrelser har alltid hatt grep om Tronds musikalske hjerte. Nå er han i gang med å skrive egne sanger, i tillegg til å gjøre sin helt personlige vri på andres. Setter du to streker under dette og summerer det ihop, finner du veien inn i hans musikalske landskap. I 2013 gjorde Trond noen fantastiske Springsteen-covere, nå gjør han både dette og annet.

Lars Linkas har spilt strenger i et kvart århundre. Med band som Jetsurfers, Blackbirds og Blondie Chaplin har Lars rukket å skjære mer enn 600 spillejobber inn i skjeftet. Lars synes Doug Pettibone speller veldigfint når Lucinda Williams synger, og hører ellers på mye snasent fra Bob Dylan,Buddy Miller og Ry Cooder til Allman Brothers Band.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: